Skip links

Dones amb eines: formació en reparació d’ascensors

Dones amb eines: formació en reparació d’ascensors

El programa Dones amb eines activa la nova formació de reparació d’ascensors. La formació serà del 2 d’abril al 22 de maig de 2024, de dilluns a divendres, de 9h a 14 h, a la seu de la Fundació Surt (c. Guàrdia, 14 Barcelona), tot i que algunes sessions es realitzaran a les instal·lacions de l’empresa de formació tècnica.

Dones amb eines és un itinerari formatiu que facilita a les participants coneixements teorico-pràctics en oficis tradicionalment masculitzats, per tal d’afavorir la inserció laboral al mercat de treball i trencar amb els estereotips sexistes associats a determinats sectors. Es tracta d’una formació professionalitzadora i acompanyament laboral per a dones de totes les edats.

S’abordaran els següents continguts:

  • Introducció en electrònica bàsica
  • Formació tècnica de reparació d’ascensors
  • Empoderament personal
  • Orientació laboral

S’oferiran possibilitats d‘inserció laboral a l‘empresa encarregada de la formació tècnica. La reparació d’ascensors és un sector del mercat que sempre té demanda de personal treballador i en el que la presència de dones és escassa.

Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu (jimena.colavitta@surt.org) o trucant al telèfon 685012519. Les places són limitades.

 

Dones amb eines, programa premiat per la Fundación Mutua Madrileña

El programa Dones amb eines desenvolupat per la Fundació Surt ha estat reconegut aquest mes de març a Madrid amb l’adjudicació d’una de les Ajudes a Projectes d’Acció Social que atorga anualment la Fundación Mutua Madrileña en la categoria “Integració laboral de joves en risc d’exclusió social”.

Leave a comment