cartell_SMARTCITIES-page-001

SMARTS CITIES GENERADORES DE NOVES OPORTUNITATS

Posem en marxa un programa amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre el col·lectiu de dones i homes joves, a través de l’aprofitament d’una fortalesa del territori com ho són les SMART CITIES. El projecte treballa amb les i els joves i el sector tecnològic per generar idees de negoci vinculades a la necessitat de donar resposta a les necessitats de la ciutadania del nostre territori (medi ambient, mobilitat, negocis, comunicacions, energia i habitatge entre d’altres) millorant el seu dia a dia.

El programa consta d’una formació especialitzada de 150h en Smart cities, innovació i gestió empresarial durant els mesos de març i abril 2016. Durant aquests mesos les i els joves es capacitaran a nivell tècnic en l’ús de les TIC en la captura de dades i el seu procés per donar informació a la ciutadania i la gestió de la ciutat. A nivell empresarial, es capacitaran per tal d’identificar oportunitats de negoci i dissenyar el seu propi projecte emprenedor. Rebran també el suport a nivell individual d’una persona experta per desenvolupar el seu propi projecte emprenedor.

Des del programa “Catalunya Emprèn” promovem l’empoderament de les persones emprenedores. És un recurs gratuït de suport a joves d’entre 18 i 29 anys, on actualment no estiguin ni estudiant ni treballant i tinguin interès en les noves tecnologies.

Vols formar-te en una professió de futur?

INCRIU-TE AQUÍ abans del 25 de febrer.

Demana informació a: belen.serrabou@surt.org o bé al 933428380

logotip_Iniciativaocupaciojuvenil

TwitterFacebook