convivència al barri del Clot de Barcelona

L’Escola Oberta d’Estiu del Clot i Camp de l’Arpa organitza activitats lúdiques al barri per posar-hi en valor la diversitat

‘A l’estiu, Mou-te pel Clot i Camp de l’Arpa. Activitats Joves per la Convivència’, l’Escola Oberta d’Estiu emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural d’aquest barri barceloní, inclourà activitats de coneixement i reconeixement de la diversitat cultural, lúdiques i culturals, de foment de l’esport i els hàbits de vida saludables i de promoció del voluntariat.

Les activitats tindran lloc del 27 de juny al 15 de juliol, en horaris de matí, tarda i nit, en diferents equipaments i espais del barri (Centre Cultural La Farinera del Clot, Casal de Barri EAMP, Casal de Joves La Traca, Parc del Clot, Biblioteca del Clot-Josep Benet, entre altres). Les inscripcions estan obertes fins al 23 de juny.

La iniciativa ha aconseguit implicar per quart any consecutiu més de vint-i-cinc entitats, serveis, associacions i grups que aporten els seus recursos per crear conjuntament una programació d’oci educatiu, saludable i atractiu per a joves de 12 a 25 anys, en particular, i veïnes del barri, en general. L’acte d’inauguració de l’Escola Oberta d’Estiu se celebrarà el dilluns 27, a les 18:30h al Parc del Clot.

‘A l’estiu, Mou-te pel Clot i el Camp de l’Arpa’ parteix d’una concepció de l’espai que permeti transformar el Clot i Camp de l’Arpa en un barri obert a l’educació i l’oci, des d’una òptica que afavoreixi la trobada i les relacions interculturals i intergeneracionals i que converteixi el barri en un escenari favorable a la participació i l’enriquiment del conjunt de la comunitat.

L’Escola Oberta d’Estiu respon als objectius del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, engegat el 2010, desenvolupat per Surt al costat d’entitats i serveis del barri del Clot i el Camp de l’Arpa i l’Ajuntament de Barcelona i amb el finançament de l’Obra Social ‘La Caixa’. El disseny participatiu de l’Escola Oberta d’Estiu respon al canvi social que persegueix el projecte comunitari al barri.

TwitterFacebook