noticia5

Jornada per trobar alternatives responsables a la crisi, organitzada per l’Obra Social La Caixa i Fundació SURT

El proper 15 de desembre se celebrarà al Museu Marítim de Barcelona la jornada ‘Alternatives responsables a la crisi. Jornada d’experiències i bones pràctiques’, organitzada per l’Obra Social La Caixa i Surt, Fundació de Dones. Fundació Privada.

La Jornada, l’objectiu de la qual és donar a conèixer diverses experiències de responsabilitat social, analitzar els plans d’igualtat d’oportunitats, i mesures d’empreses inclusives, exposarà experiències interessants en aquest àmbit. La inauguració de l’acte anirà de la mà de Jaume Farré, responsable del Programa Incorpora i de Fina Rubio, Presidenta de la Fundació Surt, entitat social sense ànim de lucre que té l’objectiu de facilitar la incorporació de les dones al mercat de treball, especialment aquelles en situació de vulnerabilitat.

A la Jornada hi participen les empreses col·laboradores de Surt en el marc del Programa Incorpora, com ara Sodexo, Mantylim i Suara, i les dones participants a les experiències de responsabilitat social. D’altra banda l’àrea de consultoria de la Fundació exposarà fórmules per a implementar plans d’igualtat a les empreses i el servei d’assessoria legal exposarà la modificació de les bonificacions per a les empreses que la reforma laboral implica.

Trobareu adjunt el programa complert de la jornada.

TwitterFacebook